Plamen v nás

 

Název: Plamen v nás/Fire in you

Autor: Jennifer Lynn Armentrout

Nakladatelství: Baronet 

Počet stran: 352

Rok vydání: 2017

 

Anotace: Jillian Limové se během několika hodin obrátil život vzhůru nohama. Ve stejný večer, kdy jí zlomila srdce její dětská láska Brock Mitchell, se její svět neodvolatelně změnil vinou cizince se zbraní v ruce. Trvá šest let, než Jillian pomalu slepí roztříštěné kousky svého života dohromady a než je konečně připravená přestat žít v minulosti plné bolesti a žalu. Přijme práci v otcově akademii bojových umění a jde na první rande po ztroskotaném vztahu. Jillian je odhodlaná začít znovu žít.

Nečekala ovšem, že součástí jejího nového života bude zase Brock. Jenže dřív, než se naděje, je zpět. Nejenom starší, ale neskutečně hezčí, škádlivější a tak vůbec. A když se dívá na Jillian, už nevidí tu malou holku, která byla během dospívání jeho stínem, a dceru muže, jenž mu dal druhou šanci. Vidí v ní ženu, která tu pro něj vždycky byla, jedinou osobu, jež v něj navzdory všemu věřila.

Brock ví, že ona je ta, kterou by měl učinit svou, a co začne jako opatrné přátelství, se rychle promění díky silné přitažlivosti, která zažehne plamen jasnější než vášeň. Zamilovat se opět do Brocka znamená však víc než jen riskovat vlastní srdce. Když vyplave na povrch smutkem a vinou naplněná minulost a hrozí, že je roztrhá pavučina lží, důsledky mohou rozbít všechno, co se společně snažili vybudovat, a zničit sny těch, na kterých jim nejvíc záleží.

Recenze: Jillian Limová žije sama a vlastně je tak trošku samotář. Život se jí změnil ve 20 letech a stále trpí tím co se jí osudnou noc stalo. Její kamarádky Avery a Tereza se jí snaží dohazovat nápadníky. Jillian se cítí nesvá před někým cizím. Má jizvu na tváři a neslyší na pravé ucho. Kvůli svému „postižení“ se nerada seznamuje s někým novým. Nicméně její kamarádky ji donutí jít na rande s Gradym. Grady je profesor na univerzitě a dobrý kamarád Camerona – manžela Avery. Vše probíhá až nadmíru hladce do té doby, dokud Jillian nepotká lásku z dětství Brocka. Ten si s ní chce promluvit, ale Jillian k němu cítí pouze nenávist za to, co se stalo před 6-ti lety.

Brock je o pár let starší než Jillian. Vyrůstali spolu jako bratr a sestra, až na to, že Jillian byla do Brocka zblázněná celou tu dobu. On ji bral pouze jako kamarádku.  To jí zlomilo srdce.

Jillian nastupuje do nové práce jako asistentka ředitele ve škole bojových umění, kterou vlastní její otec. Novým ředitelem není nikdo jiný než Brock. Jillian je naštvaná na své rodiče, že jí nic neřekli. Zařekne se. Ona nebude ta, která své místo opustí, aby se mu vyhnula.
"Najednou všechno zapadlo na své místo, ale odmítala jsem tomu uvěřit, protože jsem nedokázala přijít na to, jak nebo proč. Nevěřícně jsem kuličku pustila a ta se na provázku zhoupla zpátky k žaluziím a zazvonila o ně. Pomalu jsem se otočila. Ve dveřích mé zbrusu nové kanceláře
stál s usměvem na rtech Brock Mitchell."
Brock chápe její odtažitost, ale na druhou stranu se mu nová Jillian, která si nenechá nic líbit se mu začíná zamlouvat čím dál tím více.
Jillian naopak jeho milé chování a flirtování vytáčí. Ona se do něj rozhodně znovu nezamiluje, protože je přece zasnoubený a má přítelkyni. Ale jak je to vlastně doopravdy? Dokáže se Jillian odprostit od toho, co se jí stalo před 6-ti lety? Překoná svůj strach? 



Knihu jsem si půjčila namátkově v knihovně a vlastně jsem od ní nic moc nečekala. Nevím, jestli bylo rozumné začít zrovna posledním dílem série Wait for you. Předešlé páry se v příběhu objevují, a tudíž už víte, že spolu dotyční skončí😊. Nicméně je to oddechové čtení. Hlavní hrdinka musí překonat ostych a musí začít věřit hlavně sama sobě, ale i Brockovi, který o ni usiluje. Pokud máte chuť na romantiku smíchanou s trochou dramatu a sexu, pak je kniha právě pro vás.
Hodnocení:
77%

 

 
Share:

0 komentářů:

Okomentovat